marți, 3 ianuarie 2012

Despre sindicat , sindicalisti si lideri

Nu prea imi sta in fire sa spun oamenilor ceea ce ar vrea ei sa auda, pentru ca nu-mi permit sa trec cu vederea peste realitatea traita zi de zi.
Asa s-a intamplat deunazi, cand, citind pe unul din blogurile pe care le urmaresc din motive strict profesionale, am adaugat un comentariu in care, conform principiilor mele, am incercat sa-mi spun parerea, si...nu tocmai din pozitia neavenitului.
Poate as fi meritat totusi un strop de respect .
Dar nu, nu e posibil cand ai interlocutori ce vor sa auda discursuri frumoase chiar daca sunt despre neputinta( nu, nu-i zic incompetenta, pentru ca nu pot fi citite de unii ce ocupa anumite functii de la inaltimea carora asteapta doar aplauze si laude, functii platite de altfel din cotizatiile muritorilor/sindicalistilor de rand care i-au imputernicit sa ii reprezinte si sa le apere interesele, nu sa-i jigneasca).
E pacat ca dupa atata tam-tam facut pentru a arata ce apriga e lupta lor cu ticalosii de la putere, pe care promit sa-i distruga in fratietate cu opozitia, gasesc in comentatorii in disonanta cu ei alti ticalosi, trepadusi, diversionisti, etc.