duminică, 26 iunie 2011

Pe urmele istorieiSfarsitul de an scolar este un moment ce ne trimite cu gandul la vacanta. Cu atat mai mult cu cat perioada premergatoare este tensionata la maximum de dorinta de a arata tuturor cate am invatat, cat de mult am progresat.Dar tot ar mai merge ceva nou pentru cei mici...
O excursie ar fi binevenita!
Pentru ca actiunea sa reuseasca trebuie sa vrei asta, nu numai tu, initiatorul, ci si cei care consimt la aceasta.
Asa ca, intr-o saptamana, ne-am mobilizat si dupa ce am prezentat programul pentru serbarea de sfarsit de an scolar,pregatit cu multa munca,am plecat in excursia tematica "Pe urmele istoriei".
Chiar si eu recunosc ca pe la Marasesti nu am trecut din vremurile cand "patriotismul"era la mare pret, cei mici fiind cuprinsi in organizatii de care o vreme am incercat sa uitam...Si totusi,"turistii" mei de azi au "gustat"lectia de istorie cu mult interes.

Dupa ce ne-am intors si mai mult in timp,cu ajutorul evocarii vremurilor copilariei lui Stefan cel Mare - prilejuita de vizita la biserica pe care acesta a ctitorit-o in amintirea prietenului sau Mitrut,ne-a ramas si destul timp de joaca in salina de la Tg.Ocna dar si in statiunea Slanic-Moldova!
Ca un preambul pentru vacanta ce a inceput deja!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu